Disclaimer en Privacy beleid

Dubbelklik hier om de afbeelding te veranderen

Door gebruik te maken van deze website stemt u in met deze disclaimer en het privacy beleid

Flow-ever heeft de informatie op deze website met veel zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie incorrect en/of incompleet is. Wij zijn in geen enkel geval aansprakelijk voor schade die ontstaat uit direct of indirect gebruik van materiaal afkomstig van deze website. Tevens behoudt Flow-ever te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in de getoonde informatie aan te brengen.

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen.

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Flow-ever. U dient zich ervan bewust te zijn dat Flow-ever niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen.

Flow-ever respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Heeft u nog vagen? Stuur dan een e-mail naar info@flow-ever.nl . Ook als u vragen hebt over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen, kunt u dit e-mailadres gebruiken. Wij zijn u graag van dienst.

Wijzigingen Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy beleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacy beleid op deze website.

 

Flow-ever 

Krijtenburg 5 

5465PL Veghel

Tel. 0413-367271 /06-23930939

info@flow-ever.nl