Geurkaars Intense Amber

Geurkaars Intense Amber

Plantes & Parfums
FLPP 192003
    Levertijd:5-7 dagen
Bestel
  • Beschrijving

Een heerlijke ultieme geurexplosie geven de geurkaarsen van Plantes & Parfums. Elke geur is uniek en te combineren met de spray en de geur-diffuser van Plantes & Parfums. De geurkaars is paraffine vrij en ook te gebruiken als handcrème . Zeker de moeite waard om uit te proberen. Je blijft genieten!  

Parfumeer uw huis met onze bijzondere, handgemaakte en plantaardige kaars Intense Amber. Deze geeft eerst heerlijke zoute, warme geur die overgaat naar amber. 

Topnoot: Bergemot, Granium.
Hartnoot: Amber.
Basisnoot: Patchouli, Cistus. 

  •  Handgemaakt
  • 100% plantaardige was
  •  Paraffine-vrij
  •  Katoenen lont
  • 40 branduren

Tip: houd de lont van de kaars kort ongeveer vijf mm, om te voorkomen dat er rookontwikkeling ontstaat. Steek de kaars ook altijd voor langere tijd aan minstens twee uur zodat de etherische oliën tot hun recht komen en het parfum de tijd krijgt om zich door de ruimte te verspreiden.

Houdt de lont van de kaars kort ongeveer vijf mm, om te voorkomen dat er rookontwikkeling ontstaat.  Steek de kaars bij een eerste gebruik altijd voor langere tijd aan minstens twee uur zodat de etherische oliën tot hun recht komen en het parfum de tijd krijgt om zich door de ruimte te verspreiden. Bij een volgende gebruik is het niet nodig om de kaars zo lang te laten branden. Een uurtje is vaak al voldoende voor de verspreiding van een heerlijke geur. Als de geurkaars uit is, is het kaarsvet niet heet. Het bijzondere van deze geurkaars is dat het kaarsvet gebruikt kan worden als handverzorging. De wax is op natuurlijke basis en de huid neemt het product heel goed op. 

Leuk om als cadeau te geven en te krijgen!

Gerelateerde Producten