Geuren van Plantes & Parfums

Ontdek de natuurlijke ingrediënten die de geuren uit het assortiment van Flow-ever uniek maken. Provençaalse Jasmijn, Lavendel, Rozen...... ieder ingrediënt wordt op een duurzame manier geteeld! met respect voor Milieu!

De oorsprong van Plantes & Parfums ligt in de Provence in Frankrijk. De geuren maken deel uit van de Collection de Grasse, genoemd naar de Provençaalse stad Grasse, die vlakbij de Middellandse zee ligt. Deze stad staat bekend als de 'wereldhoofdstad van de parfumerie', vanwege haar expertise op het gebied van de kweek van aromatische planten en van extractietechnieken. Ook staan de parfumeurs van Grasse erom bekend dat zij kostbare inheemse en uitheemse grondstoffen combineren om originele geuren te creëren.

Waarom kiezen voor de heerlijke huisgeuren van Plantes & Parfums uit het assortiment van Flow-ever?

Alle producten:

  • geven een heerlijke subtiele pure geursensatie die je wilt blijven ruiken
  • hebben hun eigen charme
  • zijn gemaakt op natuurlijke basis van bloemen en planten
  • geven geen vlekken op interieur of kleding gemaakt van stof
  • zijn paraffine vrij
  • zijn dierproef vrij
  • hebben hoge kwaliteit geuren

 

Gebruik het negatieve om het positieve te ontwikkelen.

Help mijn huis stinkt naar hond.

Wat is nou beter dan thuiskomen in een huis dat lekker ruikt. Of je nou een nare of muffe geur wilt verwijderen of je huis net een extra touch wilt geven. Met het assortiment van Flow-ever is het niet dat je huis voor vijf minuten lekker ruikt, maar het liefst zo lang mogelijk. En daarvoor hoef je helemaal niet zoveel moeite te doen! Zet de geur diffuser, Yoga aroma diffuser, elektrische diffuser of geurkaars van Plantes & Parfums in uw huis en uw geur kan afgestemd worden op uw wensen. Deze zorgen ervoor dat de geur op een subtiele manier wordt verspreid door de lucht, waardoor je huis lekker blijft ruiken. Bovendien zijn alle geuren navulbaar en kunt u ook de parfum spray gebruiken op uw meubels, gordijnen of kleding. Deze laat geen vlekken achter.

 
Levertijd 2-10 werkdagen 

Voor persoonlijke informatie kunt u bellen naar 06-239 30 939