Levertijd

Per product categorie is de levertijd op de informatie pagina vermeld. Indien de levertijd niet op de informatie pagina per product catergorie is vermeld, wordt deze apart per product vermeld.

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen de gestelde levertijd af te leveren. Mocht het niet mogelijk zijn om binnen de gestelde levertijd uw product af te leveren, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Mocht dit langer duren, neemt u dan a.u.b. contact op via info@flow-ever.nl.

 

Retour

Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. In deze periode heeft de consument de mogelijkheid om de artikelen die hij heeft ontvangen aan te melden om terug te zenden. Als de ondernemer de artikelen binnen 14 dagen na aanmelding van retour in huis heeft gaat deze over tot crediteren. Bij retournering zijn de verzendkosten van retournering voor rekening van de consument. Van artikelen die netjes verpakt, onbeschadigd en ongebruikt retour ontvangen worden, stort de ondernemer het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) binnen 30 dagen terug. RETOUREN DIENEN VOORAF GEMELD TE WORDEN VIA DE MAIL! info@flow-ever.nl .