Een veilige warme sfeer van kaarslicht

Uw perfecte keuze als u van gebruiksgemak, veiligheid, budgetvriendelijke en sfeervolle omgeving houdt

Led stompkaarsen nauwelijks van echt te onderscheiden!

De gepatenteerde Luminara kaarsen zijn geschikt voor elke locatie waar u echte kaarsen zou gebruiken, alsook op plaatsen waar u niet in de mogelijkheid bent om een conventionele kaars te plaatsen. Het is een perfecte keuze als u een veilige en gezellige warme sfeer wilt van kaarslicht.  Standaard zijn de indoor Luminara kaarsen gemaakt van echte wax in verschillende kleuren en afwerkingen. De Luminara kaarsen bestaan in verschillende vormen en maten. Bovendien hebben ze verschillende mogelijkheden zoals timer switsch, afstandsbediening, weerbestendigheid (PVC) extra lange brandtijd (350 - 500 branduren).

De Timer Switch maakt het mogelijk de kaars na 5 uren te laten doven en ze de volgende dag op hetzelfde tijdstip te laten branden. Deze cyclus herhaalt zich dagelijks. Bovendien kunnen alle Luminara kaarsen aan-of uitgeschakeld worden d.m.v. een afstandsbediening, wat moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk maakt. Ook de Timer Switch kan via de afstandsbediening bediend worden

U kan met één afstandsbediening alle Luminara kaarsen aan of uit schakelen binnen een afstand van 5 meter.

De led kaarsen van Luminara  maken gebruik van de  "Moving Flame" technologie, geïnspireerd door de kaarsen van Disney. Het indrukwekkend vlameffect en de echte wax maakt dat Luminara kaarsen praktisch niet te onderscheiden zijn van traditionele kaarsen.

Voor meer informatie bel. 06-23930939.